8 maj 2010

Allianskampanj i Göteborg

Under lördagen kommer representanter för Alliansens fyra partier att kampanja runt om i centrala Göteborg. De fyra gruppledarna delade ut flygblad och pratade med väljare runt omkring Harry Hjörnes plats.

- Vi har ett gott samarbete, vilket kommer att märkas när vi kampanjar tillsammans, menar Helene Odenjung (FP). Det märks också på vår politik. Vi är ett tydligt alternativ jämfört med de rödgröna partierna i Göteborg. Väljarna vet att de kan lita på oss.

- Det är alltid roligt och givande att träffa väljare i staden, säger Jan Hallberg (M). Nu får jag dessutom möjlighet att göra det i gott sällskap med Alliansvännerna.

- Med fyra månader kvar till valet känner vi medvind i opinionen, fortsätter Carina Liljesand (KD). Det skall bli mycket inspirerande att möta väljarna tillsammans och berätta om vår gemensamma vision för Göteborg.

- Alliansen på riksnivå har levererat och med ett par månader kvar till valet blir alternativen allt tydligare, avslutar Anders Flanking (C). I Göteborg har vi en enad Allians med god sammanhållning som är sugna på att bryta det splittrade vänsterpartiernas maktmonopol.

Se fler bilder från Anders, Helenes och Davids telefoner.

Utanför NK kampanjade Eva Flyborg (FP), Cecilia Magnusson (M) och David Lega (KD), de tre toppar respektive partiers riksdagslista. De fick hjälp av Kerstin Ekman (FP) och Anders Grebelius (C).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar