7 maj 2011

6. Kerstin Keen

På Folkpartiet i Göteborgs valsedel finns 29 namn. Här på bloggen presenterar vi de första tio kandidaterna.

Kerstin är Folkpartiets sjätte namn till regionfullmäktige

- Jag tycker Västra Götalandsregionen är jättespännande med hälso- och sjukvård, regionutvecklingsfrågor, kultur och kollektivtrafik. Jag vill arbeta för köfri vård i en kreativ region, kultur med både bredd och spets och en väl fungerade kollektivtrafik.

Kerstin är en 71-årig historiker och egenföretagare med lång chefsbakgrund både i offentlig och privat sektor. Som egenföretagare har jag jobbat mycket som konsult med organisationsförändringar och kompetensfrågor. Kerstin har politisk erfarenhet på kommunal nivå i Göteborg, från riksdagen samt från regionfullmäktige. 2003-2010 var hon ordförande för Styrelsen för Kungälvs sjukhus och Frölunda Specialistsjukhus. Sedan januari 2011 är hon ledamot i styrelsen för Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

- Att få fler medborgare verkligt engagerade i regionala frågor och känna sig som västragötalänningar är en utmaning. Jag vill därför återigen bli ordinarie ledamot i Regionfullmäktige. Detta kräver att Folkpartiet får större röstandel i omvalet än i valet 2010. Valet är ditt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar